Ülke sınırlarını aşan müzik ve şovlarıyla tanınan Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars Orkestrası, 13. Alaçatı Ot Festivali'nde unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

lal denizli

İzmir'de Belediye Başkanlarıyla Uyum Toplantısı | Mali Yapı ve Sorunlar Ele Alındı İzmir'de Belediye Başkanlarıyla Uyum Toplantısı | Mali Yapı ve Sorunlar Ele Alındı

Festivalin İlk Akşamında Unutulmaz Performans

Bu yıl 13. kez düzenlenen Alaçatı Ot Festivali'nin ilk akşamında, Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars Orkestrası sahne aldı. Sicimoğlu, Latin müziğini Türkiye'ye sevdiren performanslarıyla binlerce kişiye müzik dolu bir gece yaşattı. Kendi ezgilerini ve popüler şarkıları, Latin enstrümanlarının sıcaklığı ve ritmiyle birleştirerek dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

lal denizli

Festivalin Kurucularından Biriydi

Festivalin kurucularından biri olan Sicimoğlu, bu yıl "Öz'e Dönüş" temasıyla düzenlenen festivalde sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Gecenin mimarı olarak Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'ye teşekkür etti.

ayhan sicimoğlu

Çeşme Belediye Başkanı'ndan Teşekkür

Sicimoğlu'na çiçek takdim etmek için sahneye çıkan Denizli, festivalin renkli atmosferine katkı sağlayan sanatçıya teşekkür etti. Festival boyunca keyifli ve şahane bir dört gün geçirmelerini diledi.

ayhan sicimoğlu

Editör: Nurican ALBAYRAK