Balçova teleferiğinin bakımlarının periyodik aralıklarla yapıldığı, hiçbir aksama olmadığı dile getirilirken, Antalya kazasının insanlarda yarattığı psikolojik durum göz önüne alınarak, küçük bir teknik arıza tespit edildiği için periyodik bakımın yanı sıra ekstra bir bakım yapıldığı öğrenildi.

Balçova teleferiğinin Türkiye'nin en sıkı denetim yapılan tesislerinden biri olduğu ifade edilirken, ziyaretçilerin korkacağı her hangi bir durum olmadığı, tespit edilen küçük bir teknik arızanın giderilmesi için ziyaretlere kapatıldığı belirtildi.

Ege Bölgesi'nde İzmir ve Denizli Arasında Stratejik İşbirliği Görüşmeleri Gerçekleşti Ege Bölgesi'nde İzmir ve Denizli Arasında Stratejik İşbirliği Görüşmeleri Gerçekleşti

Balçova teleferiğinin bayram nedeniyle yoğun bir çalışma yaptığına dikkat çekilirken, böyle bir yoğunluktan sonra tekrar bir bakım yapılmasının uygun bulunduğu ifade edildi.

 Teleferiğin bakım nedeniyle kapalı olduğunu bilmeden gelen vatandaşlar, "Sabah erken saatlerde uzak yollardan geldik. Çok büyük bir hevesle gelmiştik ama geri döneceğiz. Can sağlığı her şeyden önemli. Bu konuda hassaslık gösteren tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Editör: Nurican ALBAYRAK