Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayarak, Bornova'nın çeşitli mahallelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde Tuna Mahallesi'ne giden Başkan Eşki, burada incelemelerde bulundu ve "Erken kalkan yol alır" dedi.

Sabahın İlk Işıklarıyla Mahalle Ziyareti

Başkan Eşki, günün ilk ışıklarıyla birlikte Tuna Mahallesi'nde incelemelerde bulunuyor. Muhtar Orhan Tahirler ile birlikte mahalleyi sokak sokak gezerek, sorunları yerinde tespit edip talepleri alıyor. Esnafın kepenklerini açtığı bu erken saatte, esnafa sürpriz yaparak hayırlı işler diliyor ve mahalle kahvesinde vatandaşlarla çay içip sohbet ediyor.

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 10.01.03 00E3503C

Birlikte Yöneteceğiz: Bornova'nın Geleceği

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve Bornovalılarla birlikte hareket ederek, Bornova'yı yöneteceklerini vurguluyor. Tuna Mahallesi'nin, Çamdibi bölgemizin köklü yerleşim alanlarından biri olduğunu belirten Başkan Eşki, geçmişten gelen sorunları çözmek için gerekli çalışmaları yapacaklarını söylüyor. Önceliklerinin temizlik, yol, park ve bahçelerin bakımı ile zabıta denetimlerini geliştirmek olduğunu ifade ediyor.

İzmir Tabip Odası Başkanı Özyurt'tan onaylı randevu açıklaması İzmir Tabip Odası Başkanı Özyurt'tan onaylı randevu açıklaması

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 10.01.27 Cdb85301

Uzun Bir Yolculuk: Güçlü Bornova Hedefi

Başkan Eşki, her zaman ve her yerde vatandaşlarla iç içe olacaklarını vurguluyor. "Erken kalkan yol alır" diyerek, normal mesainin dışında da mahallelerde ve sokaklarda aktif olarak bulunacaklarını belirtiyor. Güçlü Bornova yolculuklarında uzun bir yolun olduğunu ifade ediyor ve var güçleriyle çalışacaklarını söylüyor.

Editör: Egemen Sayın