31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından İzmir Büyükşehir Beldiye Başkanı seçilen Cemil Tugay, belediye şirketlerindeki değişim sürecine devam ediyor.

Izelman Umut Tekin

İZELMAN'da Umut Tekin dönemi

CHP’de Parti Meclis üyeliği ve Gaziemir İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Umut Tekin, başkan Tugay İzelman Genel Müdürlüğü görevine atandı.

CHP’de geçmiş dönemde parti meclis üyeliği ve Gaziemir İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Umut Tekin, “Kolay görevler değil bunlar tabii ki. Önemli olan İzmir’in yararını koruyabilmek ve hizmet adına elimizden gelenin en iyisini yapmak. Çarşamba günü Cemil Başkan bizzat çağırıp düşüncelerini aktardı. Sonrasında da kendisi görevi bana tebliğ etti. İzmir ve hepimizin için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

İşte bayrak değişiminin yaşandığı diğer kurumlar:

Egeşehir Yapı Planlama

Tugay, Egeşehir Yapı Planlama Müşavirlik ve Teknoloji A.Ş Genel Müdürü Ekrem Tükenmez'i görevden alırken yerine Süleyman Ekinci'yi atadı.

İZENERJİ

Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Türkoğlu görevden alınırken yerine Büyükşehir eski Meclis Üyesi Erhan Uzunoğlu görevlendirilmişti.

En ünlü 3 markanın anneler günü kampanyası ! En ünlü 3 markanın anneler günü kampanyası !

Grand Plaza

Karşıyaka Belediyesi şirketi Kent A.Ş. Satın Alma Müdürü Hilmi Aksoy'u da İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza Genel Müdürlüğü'ne getirmişti.

İZULAŞ

İZULAŞ Genel Müdürü Ali Celal Ergin’in yerine daha önce aynı görevi yapan mevcut Grand Plaza Genel Müdürü Arda Şekercioğlu’nu getirdi.

İZBETON

Tunç Soyer'in döneminde kentsel dönüşüm işine girdiği için muhalefetin hedefe koyduğu İZBETON'a Başkan Tugay tarafından krtik bir atama yapıldı. Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu döneminin tecrübeli isim Hüseyin Sezer'i İZBETON'un başına atamıştı.

İZTARIM

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı olan ve geçtiğimiz yıllarda emekli olan Ziya Çavdar’ı İZTARIM’ın başına atadı.

İZDOĞA

İZFAŞ’ta 20 yılı aşkın süredir farklı görevlerde bulunan Genel Müdür Yardımcısı Yücel Kar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından, İZDOĞA Genel Müdürü olarak atandı.

Kaynak: Haber Merkezi