Yarı finalde rakip Elazığspor | Deplasmana gideceklere otobüs kalkacak Yarı finalde rakip Elazığspor | Deplasmana gideceklere otobüs kalkacak

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayren Münih, Allianz Arena'da Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Çift maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak yarı final eşleşmesinin rövanş mücadelesi 8 Mayıs’ta Santiago Bernabéu Stadyumu’nda yapılacak.

Şampiyonların Liginde Yarı Final!

Bayern Münih ve Real Madrid, Avrupa sahnesinde 26. kez rakip olacak. Bu müsabakalarda Alman ekip 12, İspanyol ekip de 11 defa kazandı. 3 karşılaşma ise berabere sona erdi. Söz konusu maçlarda Bayern Münih, rakip fileleri 44 kez havalandırırken, kalesinde de 43 gole engel olamadı.

Bayern Münih'in Kupadaki Yolu

Alman ekip bu sezon, Lazio’yu 1-0 yendi. Arsenal'i 1-0 yenerek Şampiyonlar Ligi macerasından iten Bayern Münih, yarı finale adını yazdırdı. Yarı finaldeki Real Madrid oldu.

İspanyol ekip Real Madrid ise Şampiyonlar Ligi'nde RB Leipzig'i 1-0, Manchester City'i penaltılarda yenerek Bayern Münih'in yarı finaldeki rakibi oldu.

Maç ne zaman? Hangi kanalda?

Bayern Münih-Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi  yarı final ilk maçı yarın saat 22:00'da oynanacak. Exxen TV ve TV+ ekranlarından canlı yayınlanacak

Kaynak: HABER MERKEZİ