Şenlik, spor müsabakaları, el ürünleri stantları, müzikli eğlenceler, gösteriler ve kortej yürüyüşü gibi etkinliklerle dolu renkli bir atmosferde geçti. Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen şenlik, bolluğun ve bereketin simgesi olan Hıdırellez'in coşkusunu yansıttı.

Whatsapp Görsel 2024 05 06 Saat 11.40.03 A82C75A8

Çeşitli Etkinliklerle Dolu Bir Gün

Şenlik kapsamında köy meydanında kurulan stantlarda, köylülerin gözleme ve ayran satışlarının yanı sıra organik ürünler sergilendi. Ayrıca, Bayraklı Belediyesi Kadın Kooperatifi üyelerinin el emeği ürünleri ve takı-tasarım ürünleri de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli yarışmalar ve çocuklara özel etkinlikler ise katılımcıların keyifli vakit geçirmesini sağladı.

Kemeraltı Çarşısı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor Kemeraltı Çarşısı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor

Whatsapp Görsel 2024 05 06 Saat 11.40.28 3140Eeef

Başkan Önal'ın Kutlama Mesajı

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, şenliğin coşkusuyla birlikte baharın müjdecisi olan Hıdırellez'i kutladı. Doğançay Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikle verilen sözün yerine getirilmesinin mutluluğunu dile getiren Başkan Önal, önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı etkinlikler düzenlemeyi taahhüt etti. Kültüre, sanata ve festivallere desteklerinin süreceğini vurgulayan Başkan Önal, baharın tüm vatandaşlara huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Editör: Egemen Sayın