Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü'nü daha da özel kılmak adına "Anneler Günü Hediyelik Eşya Günleri" düzenleniyor.

Whatsapp Görsel 2024 05 08 Saat 12.27.19 25181D2F

Tire’de 19 Mayıs coşkusu Tire’de 19 Mayıs coşkusu

Anneler Günü Kutlamalarına Özel Etkinlik

Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi'nin işbirliğiyle gerçekleştirilecek etkinlik, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nin önünde gerçekleşecek.

Anneler Gunu Hediye3

El İşi Ürünlerin Yer Aldığı Stantlar

10 ve 11 Mayıs tarihlerinde 12.00-19.00 saatleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte, anneler için özel olarak hazırlanmış el işi ürünlerin satışı yapılacak. Stantlar, anneleri için en güzel hediyeleri arayanların buluşma noktası olacak.

Whatsapp Görsel 2024 05 08 Saat 12.27.12 Dc7Eed47

Başkan Eşki'den Kutlama Mesajı

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, tüm annelerin en güzel hediyeleri hak ettiğini belirterek, emekle göz nuruyla üretilen el işi ürünlerden oluşan hediyelik eşya günlerini düzenlediklerini ifade etti. Başkan Eşki, "Şimdiden tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Anneler Günü Hediyelik Eşya Günleri, annelere özel ve anlamlı hediyeler arayan herkes için muhteşem bir fırsat sunuyor. Bornova Belediyesi'nin bu özel etkinliği, annelerin sevgi ve özveri dolu günlerini daha da anlamlı kılacak.

Editör: Egemen Sayın