Bucaspor 1928, TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta zirve yarışında önemli bir avantaj elde etti. Ev sahibi olarak ağırladığı Kırşehir FK'yı 4-1 yenerek üst üste 7. galibiyetini alan sarı-lacivertliler, lider Esenler Erokspor ve ikinci sıradaki Vanspor'un puan kaybetmesiyle büyük bir avantaj sağladı. 63 puana ulaşarak ikinci sıraya yükselen Bucaspor 1928, şampiyonluk umutlarını güçlendirdi.

SONDAKİKA | Taksim bombacısına 7 kez ağırlaştırılmış müebbet! SONDAKİKA | Taksim bombacısına 7 kez ağırlaştırılmış müebbet!

Devre arasında kulübün satış gündemi nedeniyle 11 as oyuncusunu kaybetmesine rağmen, Bucaspor 1928 yönetimi hızlı bir şekilde transfer hamleleri yaptı. Ömer Şişmanoğlu, Nizamettin Çalışkan, Çağrı Ortakaya, İsmail Haktan Odabaşı, Mehmet Erdem Uğurlu, Zeki Yıldırım, Bayram Olgun gibi tecrübeli isimlerle kadrosunu güçlendiren ekip, bu oyuncuların da katkısıyla başarılı sonuçlar almaya başladı.

Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, takımın performansından memnun olduğunu ve şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Bucaspor 1928, önümüzdeki haftalarda Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, 1461 Trabzon (D), Esenler Erokspor, Afyonspor ve Diyarbekirspor maçlarıyla normal sezonu tamamlayacak.

Editör: Nurican ALBAYRAK