ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UTKU GÜMRÜKÇÜ OYUNU KULLANDI 

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü oyunu kullandı. Gümrükçü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Oyumuzu kullandık… Seçimlerin Çiğlimize ve ülkemize hayırlı olması dileğiyle" dedi.

KONAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NİLÜFER ÇINARLI MUTLU'DAN SANDIĞA ÇAĞRI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Mutlu, seçmene çağrıda bulunarak sandığa gitmelerini istedi.

Aliağa'da sokak hayvanlarına destek Aliağa'da sokak hayvanlarına destek

Başkan Adayı Mutlu, eşi Necip Mutlu, oğlu Tan Mutlu ve ablası Çiğdem Özmen ile birlikte oyunu kullanmak için Konak'taki İzmir Atatürk Lisesi'ne geldi. Oy kullanacağı sınıfa giren Mutlu, sandık görevlileri ile tek tek tokalaşarak "Hayırlı olsun" dileklerinde bulundu. 1285 nolu sandıkta oy kullanan Mutlu, bir süre vatandaşlarla birlikte sıra bekledi.

KEMALPAŞA BELEDİYE BAKAN ADAYI MEHMET TÜRKMEN OYUNU KULLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Mehmet Türkmen, Mahalli İdareler Seçimleri'nde oyunu Ulucak Ayşe-Hasan Türkmen İlkokulu'nda kullandı. Tüm adaylara başarı dileklerini ileten Türkmen, seçim sonuçlarının ilçe ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Türkmen sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda, "Demokrasinin en önemli unsurlarından olan oy kullanma görevimizi yerine getirdik. Seçim sonuçlarının Kemalpaşamıza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim." Dedi.

MENDERES BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLKAY ÇİÇEK'TEN SANDIĞA DAVET 

Cumhuriyet Halk Partisi Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek oyunu Menderes Belediyesi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde kullandı. Ailesiyle birlikte 1039 numaralı sandıkta oyunu kullanan Çiçek, seçmeni sandığa davet etti.

Oy kullanımının ardından açıklamada bulunan CHP Menderes Belediye Başkan Aday İlkay Çiçek, ‘’ Menderes’imizde güzel bir seçim süreci yaşadık. Biz adaylar söylenmesi gereken ne varsa söyledik, artık söz vatandaşlarımızın. Tüm hemşehrilerimizi en temel demokratik hakları için oy kullanmaya davet ediyorum. Menderes’in geleceğinde söz sahibi olmak isteyen tüm hemşehrilerim sandığa gidip oyunu kullansın ve sandığa sahip çıksın. Seçimler güzel ilçemiz başta olmak üzere İzmir’imize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Editör: Nurican ALBAYRAK