Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki sözleri, parti örgütü içerisinde gerilim yaratmıştı.

DEM Partili bir vatandaş ile girdiği diyalogda, Kılıçdaroğlu'nu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile yaptığı gizli protokol üzerinden eleştirerek vatandaşa hak veren Mutlu, "Biz de kızdık zaten, sonra biliyorsun genel başkanı değiştirdik. Yaptığı anlaşmalardan bizim de haberimiz yoktu. Bu yaptıkları Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığına mal oldu" sözleri ile tepkilerin odağı olmuştu.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Gençlik Çalıştayı'na Katıldı Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Gençlik Çalıştayı'na Katıldı

CHP Parti Üyesi Yeliz Tunç da Mutlu’ya, “Sen o tarihte kimdin vasfın neydi sen kimsin ki senin haberin olacaktı. Sen kimsin de Kemal Kılıçdaroğlu sana haber verecek ben anlaşma yapıyorum diye. Sen diyorsun ki bizden gizli ülkücülerle anlaşma yaptı bizde onu değiştirdik. Bizde seni değiştireceğiz” ifadeleriyle sert tepki göstermişti. O sözlerin ardından dün gece sosyal medya hesabından canlı yayın açan Tunç, Mutlu’ya ateş püskürmeye devam etti.

Editör: Haber Ekspres