CHP Lideri Genel Başkan Özgür Özel'in, il başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geleceği zirve, 2 gün sürecek. Özel’in yeni dönemde il başkanları ve belediye başkanlarına izlenecek yol haritasına ilişkin mesajlar vermesi ön görülüyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yayınları, Çeşitliliği ve Zenginliğiyle Dikkat Çekiyor İzmir Büyükşehir Belediyesi Yayınları, Çeşitliliği ve Zenginliğiyle Dikkat Çekiyor

"İzmir dünya kenti olacak"

CHP’nin 35 il kazanarak en yakın rakibinden 11 il ileride olduğunu söyleyen Özgür Özel, şunları belirtmişti:   "Aday belirleme süreçlerinde kimsenin hakkını yemedik. Eğer hatamız varsa, kusurumuz, eksiğimiz varsa kastımız yoktur. Ancak İzmir’in memnuniyet anketlerinde en üst düzeyde yer alan 3 arkadaşımızla devam ettik. Diğer arkadaşlarımıza da şunu anlattık. İzmir’in notu kıt, haksız mı haklı. En iyisini hak ediyor. En büyük desteği veriyor mu, veriyor. Biz İzmir’in beklentilerini gördük, İzmir’in sesini duyduk. O sese kulak veren, yanıt veren bir liste ile İzmir’in karşısına çıktık. İzmir değişime, dönüşüme, gençleşmeye, kadınların siyasetteki eşit temsili noktasındaki büyük adıma ve bundan sonraki gelecek güzel günlere oy verdi. Onay verdi. Bundan sonra İzmir hak ettiğini alacak, İzmir iyi belediyecilik uygulamalarını sürdürecek. Yapılanların üstüne koyacak ama o büyük beklentiye de cevap verecek. İzmir artık dünyada ülkelerin değil şehirlerin yarıştığı bir süreçte, Türkiye ile değil dünyanın sayılı kentleri ile yarışacak bir vizyona kavuşmalıdır. Bunun için ben bu iyi ekibe, bu iyi eğitimli ekibe, bu çağdaş ekibe, birbirini düşman görmeyen bir takıma, bu örgütü dizayn etmeye değil İzmir’i dünya kenti yapmaya gelen bu arkadaşlarıma yürekten inanıyorum."  

Editör: Haber Ekspres