Başkan Mustafa Turan, muhtarlarla bir araya geldi Başkan Mustafa Turan, muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Yıldız, muhtarların görüşlerini dinlerken, önemli müjdeler ve mesajlar verdi. Toplantıda yapılan açıklamalara göre, Başkan Yıldız, engelli çocuğu olan ve geçim sıkıntısı çeken anneleri işe alacağını müjdeledi. Ayrıca, Harmandalı çöplüğü sorununun çözümü için kararlılıkla mücadele edeceğini vurguladı. Başkan Yıldız, kime oy vermiş olurlarsa olsunlar muhtarlarla bir takım olacaklarını ve bu dönemin hizmet dönemi olacağını belirtti.

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 14.47.04 F797Aff1

Başkan Yıldız'ın Kadın ve Annelerle İlgili Taahhütleri

Başkan Yıldız, toplantıda engelli çocuğu olan ve geçim sıkıntısı çeken annelerin işe alınması konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Çiğli Belediyesi olarak, diğer belediyelerden farklı bir uygulama başlatacaklarını belirten Yıldız, engelli çocuğu olan kadınların günlük yaşamlarında yaşadıkları zorluklara dikkat çekti. Bu kadınların komşuya gidememesi, sinemaya veya alışveriş merkezine gidememesi gibi zorlukları olduğunu ifade eden Başkan Yıldız, mahallelerde böyle durumlarla karşılaşıldığında hemen kendilerine yönlendirilmesini istedi. Devlet ve belediye olarak, ekonomik sıkıntılar yaşayan kadınların yanında olmaları gerektiğini vurguladı.

Siyasi Tartışmalardan Uzak Durma Kararı

Başkan Yıldız, konuşmasında belediyecilik geçmişine vurgu yaparak, siyasi tartışmalardan uzak duracaklarını belirtti. Belediyeciliğin kendisi için ilk meslek olduğunu ve bu alanda deneyimli olduğunu ifade etti. Yıldız, önümüzdeki beş yıllık süreçte hiçbir muhtar ile siyasi bir tartışma yaşanmayacağını ve hizmet odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerini söyledi. Bu dönemin, halka en iyi hizmeti sunma dönemi olacağını vurguladı.

Çiğli'nin Çıkarları Her Şeyin Üstünde

Başkan Yıldız, muhtarlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda Çiğli'nin çıkarlarının her şeyin üstünde olduğunu vurguladı. Hizmet anlamında engellemeye çalışan herkesin karşısında duracaklarını belirtti. Yıldız, mahallelerdeki sorunları ve talepleri bildiklerini ve bu sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Asfalt ve kaldırım sorunlarından tutun da çöp sorununa kadar birçok konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

Whatsapp Görsel 2024 05 02 Saat 14.47.15 2448C0C6

SMA'lı Doruk İçin Destek Çağrısı

Çiğli'de yaşayan SMA hastası Doruk Çukurcu için kamuoyu oluşturma çabalarını sürdüren Başkan Yıldız, muhtarlardan da destek istedi. Doruk için düzenlenecek olan kampanyaya katılım çağrısında bulunan Yıldız, mahallelerdeki vatandaşların desteğini beklediklerini söyledi. 11 Mayıs Cumartesi günü Başkanlık makamında Doruk için bir doğum günü etkinliği düzenleneceğini belirtti.

Editör: Egemen Sayın