Bavulunuzu hafifletmenin zamanı geldi! Bare Necessities isimli seyahat şirketi, 2025 yılında Norwegian Cruise Line ile ortak bir çıplaklar gemi turu düzenleyecek. Şubat 2025'te Miami'den yola çıkacak olan 295 metrelik Norwegian Pearl gemisi, Karayipler'in turkuaz sularında unutulmaz bir çıplaklık deneyimi sunacak.

Nüdist Seyahatin Öncüsü Bare Necessities


75'ten fazla çıplaklar gemi turu organize eden Bare Necessities, bu alanda oldukça deneyimli bir şirket. Şirket, "Her zaman olduğu gibi istediğinizi GİYMEME lüksü elinizde olacak" diyerek çıplaklara özgürlük vadediyor.

İzmir'de günübirlik aile piknik yerleri | Doğanın kucağında huzurlu anlar İzmir'de günübirlik aile piknik yerleri | Doğanın kucağında huzurlu anlar

Gemiyle Çıplak Dolaşın, Yemeklerde Giyinin


Yolcular, geminin özel restoranlarının bahçelerinde ve açık alanlarının tamamında özgürce dolaşabilecek. Ancak bilet fiyatına dahil olan kapalı restoranlarda mütevazı bir kıyafet zorunluluğu olacak.

Mahremiyete Saygı Ön Planda


Yolculuk boyunca misafirlerin rızası olmadan fotoğraf çekilmesi yasak. Açık büfe alanları ve havuz kenarında çıplak otururken havlu kullanımı ise teşvik edilecek. Geminin limanlarda olduğu zamanlarda ise güverteye giyinik çıkmak zorunlu olacak

Editör: Sude Kula