Cumhur İttifakı, İzmir'de düzenlediği toplantıda yerel seçim sonuçlarını masaya yatırdı. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, MKYK üyeleri Dilek Yıldız Büyükdağ, Emre Cemil Ayvalı, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar sağladı.

Toplantıda Verilen Mesajlar

AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte kentimizin gelişmesi, güzelleşmesi ve içinde yaşayan hemşehrilerimizin mutlu yarınları için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı Divan Kurulu Göreve Başladı Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı Divan Kurulu Göreve Başladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise şu açıklamalarda bulundu: "Belediye meclis üyelerimiz ve ilçe başkanlarımız ile İl Başkanlığımızda bir araya geldik. 30 ilçemizin her birinin en iyi şekilde hizmet alması için var gücümüzle çalışacağız. İzmir’imiz en güzelini hak ediyor."

Editör: Nurican ALBAYRAK