Bu hamle, spor yapmak isteyenlerin daha uygun fiyatlarla kaliteli ekipmana ulaşmasını sağlayacak.

Patiswiss CEO'sundan istifa kararı! Patiswiss CEO'sundan istifa kararı!

Spor yapmak isteyenler için harika bir haber! Decathlon, Türkiye'de sporu daha fazla kişiye ulaştırmak için Mayıs ayından itibaren 10 mağazasında ikinci el ürün satışı başlatıyor. Bu sayede spor malzemelerini daha uygun fiyatlara satın almak mümkün olacak.

Decathlon Türkiye Pazarlama ve İletişim Direktörü Öykü Pamuk Dolanbay, bu kararın spora erişimi kolaylaştırmayı amaçladığını vurguluyor. Dolanbay, "Sporun sağlıklı ve mutlu bir yaşam için önemli olduğuna inanıyoruz. İkinci el ürün satışı ile sporu herkes için daha uygun hale getirmeyi hedefliyoruz." diyor.

Türkiye'de 46 Mağazaya Sahip Decathlon, Geniş Ürün Yelpazesi Sunuyor

Şu anda Türkiye'de 46 mağazası bulunan Decathlon, Adıyaman, Ankara ve Van'daki üretim tesislerinde ürünlerinin %21'ini üretiyor. Kamp malzemeleri konusunda Türkiye'nin lider perakendecilerinden biri olan Decathlon, 80 farklı spor dalına yönelik ekipman sunarak yeni başlayanlardan profesyonellere kadar tüm sporcuların ihtiyaçlarını karşılıyor.

"Ready to Play?" Sloganıyla Herkese Spor Yapma Çağrısı

Decathlon'un yeni marka mottosu "Ready to Play?" (Oyun oynamaya hazır mısın?). Bu sloganla her yaştan ve her beceri seviyesinden insanı spora teşvik ediyorlar. Decathlon, sporun sadece kazanmak için yapılmadığını, aynı zamanda eğlenceli ve sağlıklı bir aktivite olduğunu da vurguluyor.

Decathlon'un Türkiye Yatırımları Devam Ediyor

Decathlon, Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İkinci el ürün satışının yanı sıra, önümüzdeki dönemde yeni konsept mağazalar açmayı ve mobil uygulamasını Türkiye'de kullanıma sunmayı planlıyor.

Decathlon'un İkinci El Ürün Satışı Neden Önemli?

Decathlon'un ikinci el ürün satışı başlaması, Türkiye spor perakendeciliği için önemli bir adım. Bu sayede spor yapmak isteyen daha fazla kişi, ekipmanları daha uygun fiyatlara temin ederek spora başlayabilecek. Böylece Türkiye'de sağlıklı yaşam tarzının teşvik edilmesi de sağlanacak.

İkinci el ürünlerin satışa sunulacağı 10 mağazanın hangileri olduğu henüz belli değil. Ancak önümüzdeki haftalarda Decathlon Türkiye'nin resmi açıklamasını takip ederek bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Editör: Nurican ALBAYRAK