2005-2018 yılları arasında evli kalan çiftin oğulları Ömer Kutluay'ın geçtiğimiz aylarda Real Madrid'e transfer olması olayı, nafaka miktarına itirazı beraberinde getirdi.

İlişkileri magazin gündeminden hiç düşmeyen Demet Şener ve İbrahim Kutluay cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Eski basketbolcu Kutluay, oğulları Ömer'in prestijli Real Madrid takımına transfer olmasını gerekçe göstererek Şener'e ödediği aylık 59 bin TL'lik nafakanın kaldırılması için dava açtı. Bu haber magazin dünyasında bomba etkisi yaratırken, Demet Şener'in tepkisi ise herkesi şaşırttı.

Şener: "Yardım Defilesi Düzenlemeyi Düşünüyorum!"

Kanal D'ye yaptığı açıklamada nafaka davasına alaycı bir üslupla cevap veren Şener, şunları söyledi: "Eski eşimin artık gelir düzeyi çok kötüymüş, bu yüzden bana dava açmış. Dava celbini görünce gerçekten çok şaşırdım. Profesyonel basketbol hayatı boyunca Türkiye'nin en iyi kulüplerinde oynamış, hatta NBA'e kadar gitmiş birinin zor durumda olması üzücü tabii. Kendisi için bir yardım defilesi düzenlemeyi bile düşünüyorum!" sözleriyle eski eşine göndermede bulundu.

Ibrahim Kutluay In Demet Sener E El Altindan 2 12038160 3076 M

Şener, Velayet ve Maaş Konusuna da Açıklık Getirdi

Demet Şener açıklamasında, oğulları Ömer'in henüz profesyonel olmadığını ve Real Madrid'den herhangi bir maaş almadığını vurguladı. Ayrıca velayetin kendisinde olduğunu söyleyerek, nafaka konusunda yasal olarak kendisinin karar verme hakkına sahip olduğunu belirtti.

Sosyal Medya İkiye Bölündü

Demet Şener'in bu tepkisi sosyal medyada geniş yankı buldu. Kimi kullanıcılar Şener'in alaycı yaklaşımını desteklerken, kimileri ise İbrahim Kutluay'ın maddi durumunun gerçekten zor durumda olabileceğini savundu. Nafaka davasının sonucu nasıl sonuçlanacak bilinmezken, bu durumun ünlü çift arasındaki gerginliği bir kez daha gözler önüne serdiği kesin.

İlişkilerinin Dünü Bugünü

Demet Şener ve İbrahim Kutluay 2005 yılında nikah masasına oturmuş, 2018 yılında ise yollarını ayırmıştı. Çalkantılı geçen ilişkileri boyunca magazin basınından sürekli olarak ilgi görmüşlerdi. Nafaka davası, çift arasındaki anlaşmazlıkların devam ettiğini gösteriyor.

Ünlü oyuncu Pınar Deniz dünya evine giriyor! Ünlü oyuncu Pınar Deniz dünya evine giriyor!

Editör: Nurican ALBAYRAK