Disk Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı'nın yaptığı açıklamada, Dikili Belediyesi'nde işten çıkarılan işçilerin yeniden işe başlayacağı belirtildi. Sarı, özellikle Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini ifade etti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "DİSK GENEL-İŞ Sendikasının örgütlü olduğu Dikili Belediyesi’nden yönetici, temsilci ve üyelerimizden oluşan 16 kişinin cuma günü işten çıkartıldıklarını basına ve kamuoyuna duyurmuştuk. O günden itibaren belediye yönetimi ile yoğun bir görüşme trafiği yaşanmıştır. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda; önce cuma gecesi yönetici ve temsilcilerimizin iş çıkışı iptal edilmiş, son olarak bugün yapılan görüşmeler sonucunda da tüm işten çıkartılan üyelerimizin çıkışı iptal edilerek yarın itibari ile iş başının gerçekleşeceği konusunda anlaşma sağlandı."

Efes Selçuk’un göz bebeği | “Dünya Malı-Eksi Bir” filmi seyirciyle buluştu Efes Selçuk’un göz bebeği | “Dünya Malı-Eksi Bir” filmi seyirciyle buluştu

Ayrıca, Sarı açıklamasında Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz'e emekten yana tavır aldığı için teşekkür etti.

Muhabir: HABER MERKEZİ