Fenomen Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de aynı gün içerisinde iki kez silahlı saldırı gerçekleştirilmesine ilişkin davanın ilk duruşması bugün başladı.

Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, cezaevinden getirildi. Diğer sanıklar ise SEGBİS ile katıldı. Dilan ve Engin Polat’ın kızı Nilda Polat ve Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra Uzun, duruşmayı izleyici olarak takip etti.

Engin Polat, mesleği sorulduğunda ‘Serbest meslek’ cevabını verdi. Polat, ‘Kozmetik şirketlerim var’ diyerek açıklama yaptı. Aylık gelirinin sorulması üzerine Engin Polat, 200 bin lira geliri olduğunu belirtti.

DURUŞMADA EL ELE

Duruşmada beyaz tişört üstüne siyah bir takım giyen Dilan Polat, kimlik tespitinin ardından salona getirildi. Gözleri dolan Dilan Polat, Engin Polat'la karşılaştığında duygusal anlar yaşadı. İkili el ele tutuştu. Engin Polatın elini öpen Dilan Polat daha sonra sandalyeye oturtuldu.

Survivor Allstar'da şok sözler | Nagihan Yunus Emre'nin evliliği hakkında konuştu Survivor Allstar'da şok sözler | Nagihan Yunus Emre'nin evliliği hakkında konuştu

KIZIYLA SARILAMADI

Dilan Polat, kızına dokunmak istedi ancak hakim temas etmenin yasak olduğunu hatırlattı. Polat, kızı Nildaya “Kızım seni çok seviyorum” dedi. Aylık gelirinin sorulması üzerine Dilan Polat, gelirinin 200 bin lira olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA