Buca'daki Belenbaşı Köyü Mevkii'nde gerçekleşen etkinlikte, DYO 70. Yıl Hatıra Ormanı için fidan dikimi yapıldı. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar ve DYO Genel Müdürü M. Mutlu Uysal gibi önemli isimlerin katıldığı etkinlikte, sürdürülebilir bir çevre ve yaşanabilir bir gelecek için ormanların çoğaltılması vurgulandı.

Plastik Kirliliğinin Büyük Suçluları | Coca Cola ve PepsiCo! Plastik Kirliliğinin Büyük Suçluları | Coca Cola ve PepsiCo!

DYO Genel Müdürü M. Mutlu Uysal, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yeşil alanlarının artırılması gerekliliğine dikkat çekti. Uysal, "Ülkemizin köklü markası olarak, gelecek nesillere daha yeşil, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için yeni bir ormanın fidelerini dikiyor olmanın gururunu yaşıyoruz. DYO 70. Yıl Hatıra Ormanı ile karbon dengelemede önemli bir rol üstleniyoruz, biyoçeşitliliği koruyor ve eski haline getirilmesine katkı sağlıyoruz. Bugün dikilen fidanlar ile 4.114 tCO2 karbon emisyonunun engellenmesini sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Sedef Didem Ezme