Meclis salonunda muhtarlarla bir araya gelen Başkan Ertaş, katılımcı bir yönetim anlayışıyla vatandaşa hizmet için birlik içinde çalışacaklarını belirtti.

Balıkesirli gençler 19 Mayıs ruhunu yaşadı Balıkesirli gençler 19 Mayıs ruhunu yaşadı

Edremit Belediyesi’nde mahalle muhtarları ile aylık değerlendirme toplantıları yeniden başladı. Belediye Başkanı Mehmet Ertaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya muhtarların yanı sıra Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri de katıldı.

Başkan Mehmet Ertaş, halkın katılımını sağlayan bir yönetim anlayışıyla muhtarlar, esnaf odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini vurguladı. Her ay belediye meclis toplantısı öncesinde muhtarlarla buluşacaklarını belirten Başkan Ertaş, "Her türlü öneriye açığız ve ortak akılla karar vereceğiz. Halkımıza hizmet için birlikte hareket edeceğiz ve sorunlara en kısa sürede çözüm üreteceğiz" şeklinde konuştu.

Muhtarlar, toplantıda sorunlarını dile getirerek öneri ve isteklerini paylaştılar. Doğalgaz hatlarının uzatılması ve yolların yapılması gibi konuları gündeme getiren muhtarlar, mahalleleriyle ilgili çeşitli taleplerini iletti. Başkan Ertaş ise yol yapım ve onarımı için sahada 14 ayrı ekibin çalıştığını ve sorunların hızla çözüldüğünü ifade etti.

Kaynak: BÜLTEN