Nisan 2009'da sağlık alanına ilk adımları atan Nasır Group Yönetim Kurulu Başkanı Necip Nasır, Egepol Hastanesi'nin yanı sıra, bugün Egepol Cerrahi ve Egepol International Hastaneleri ile İzmir, Ege yurt dışından gelen hastalara kaliteli sağlık hizmetleri sunduklarını belirtti.

Yatırım ilkesiyle sektörde büyüdüklerini belirten Nasır, hastanelerin yurt içi ve yurt dışında binlerce hastaya şifa olduğunu vurgulayarak, yaklaşık bin çalışanla Türkiye'nin sağlık sektörüne önemli katkılar sağladıklarını açıkladı.

ÜLKEMİZE KATKIDA BULUNUYORUZ

Necip Nasır, sözlerine şöyle devam etti: “Egepol Hastaneleri olarak toplum sağlığını korumak için İzmir ve Türkiye'ye katma değer katma misyonunu ön plana aldık. Ayrıca, sağlık turizmine de odaklanarak Avrupa ve Ortadoğu'dan gelen hastalara obezite, saç ekimi, diş, plastik cerrahi ve ortopedi gibi alanlarda hizmet veriyoruz. Bunun için gerek teknolojik alt yapıyı gerekse de deneyimli hekim kadrosuyla insan kaynağımızı da güçlendirdik. Başarımızın sırrı uyumlu ekip çalışmasından kaynaklanıyor”

Ülkeye katma değer ve istihdam sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini belirten Nasır, hizmet kalitesini artırmak ve daha iyisini sunmak için yatırımları sürdüreceklerini ifade etti.

İzmir'de beko yetkili servisi var mı? Nerede? Açılış ve kapanış saatleri kaç? İzmir'de beko yetkili servisi var mı? Nerede? Açılış ve kapanış saatleri kaç?

Editör: Haber Ekspres