Her yıl değişik formatlardaki mağazalarında 400 milyondan fazla kişiyi ağırlayan Migros Ticaret A.Ş., yenilikçilik odaklı bakış açısını müşterileri için tasarladığı kampanyalara da yansıtıyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için özel bir indirim kampanyası başlatan Migros Ticaret A.Ş., bu anlamlı günde Migros, 5M ve Tansaş mağazalarından alışveriş yapan müşterilerine çifte bayram yaşatacak.

19 Mayıs günü Migros, 5M ve Tansaş mağazalarına Türk bayrağını temsil eden kırmızı-beyaz kıyafetleriyle gelen müşteriler, Money Club Kart ile yaptıkları 50 TL’lik alışverişlerde %10 indirim kazanacak. Bayram coşkusunu tüm gün boyunca müşterilerine yaşatmak isteyen Migros Ticaret A.Ş çalışanları, bu anlamlı günde kırmızı-beyaz kıyafetleri ile müşterilerini karşılayacak. 

Gençlerin en çok tercih ettiği ürünlerde özel fırsatlar

Gençlerin tercih ettiği ürün gruplarından tekstil ve kozmetikte birbirinden avantajlı fırsatlar sunan Migros Ticaret’te spor ayakkabıdan makyaj malzemesine kadar sayısız ürün özel fırsatlarla gençleri de bekliyor. 19 Mayıs’ta, dünyanın en çok tercih edilen Nike, Adidas gibi spor ayakkabı markaları da avantajlı fiyatlarla Migroslar’da müşterileri bekliyor olacak. Ayrıca spor çorap çeşitleri, şortlar ve atletler, değişik renk ve trend baskılarıyla kadın ve erkekler için onlarca değişik tshirt seçenekleri de tüm 5M, MMM, MM Migroslar’da inanılmaz fiyatlarla satışa sunulacak. Farklı renk ve tasarım seçenekleriyle babetler ve sandaletler ise hem gençler hem de kendini genç hissedenler için raflarda yerini aldı bile. Gençlerin kişisel bakım ihtiyacını karşılayan kozmetik reyonlarında ise makyaj malzemeleri, parfümler ve kişisel bakım ürünleri birbirinden avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak.
Editör: Haber Merkezi