Engelli bireylerin haklarına ve yaşamlarına dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen şenlik, renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Şenliğin açılış töreni 13 Mayıs'ta saat 17.00'da başlayacak ve 15 Mayıs saat 23.00'e kadar devam edecek. Engelli bireylerin katılımıyla birlikte büyük bir coşkuyla kutlanacak olan açılış töreninin ardından çeşitli sanat etkinlikleri, müzik dinletileri ve tiyatro gösterileriyle dolu bir program izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Başkan Çiçek, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada

"Engelli bireylerin toplumda tam katılımını sağlamak, onların haklarını ve yaşamlarını ön plana çıkarmak için önemli bir fırsat sunan Engelsiz Menderes Şenliği'ne tüm halkımızı bekliyoruz. Bu etkinlikle birlikte engelli dostu bir Menderes için bir araya gelip, dayanışma ve anlayışı pekiştireceğiz" dedi.

Engelsiz Menderes Şenliği, engelli bireylerin günlük yaşamda karşılaştığı zorluklara dikkat çekmek ve toplumda engelli hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliklerle dolu bir haftaya damgasını vuracak.

Şenliğe katılmak ve engelli bireylere destek olmak için tüm vatandaşları Menderes Amfi Tiyatro Gösteri Merkezi'ne bekliyoruz.

Karabağlar Belediyesi'nden çini kursu sergisi Karabağlar Belediyesi'nden çini kursu sergisi

Fşdfisdlflsfişs

Editör: Emir Çetintaş