Cannes'da Türk rüzgarı! Cannes'da Türk rüzgarı!

Türk dizi tarihinin en iyi dizileri arasında gösterilen ‘Ezel’ dizisinin oyuncuları, yönetmen Cem Karcı’nın doğum günü için yıllar sonra bir araya geldi. Dizide yardımcı yönetmen koltuğunda oturan Cem Karcı’nın doğum günü için bir araya gelen ekip, beyaz parti konseptiyle hatıra fotoğrafı çekti.

Eyşan yok!

Kenan İmirzalioğlu, Barış Falay, Sarp Akkaya, Sedef Avcı gibi isimlerin buluştuğu kutlamada, başrol oyuncusu Cansu Dere’nin yokluğu dikkat çekti. Dizide Eyşan karakterinin kız kardeşi Bahar’ı canlandıran Sedef Avcı, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafa “Ezel on the rocks. İyi ki doğdun Cem” notunu düştü.

Ezel, Ay Yapım imzalı, Kerem Deren ve Pınar Bulut’un yazdığı, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği bir dizi. Kenan İmirzalioğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz’in hafızalara kazınan performanslarıyla büyük ilgi uyandırmıştı.

150 ülkeye satıldı

Ezel, 2009-2011 seneleri arasında yayınlanmış ve büyük bir beğeni toplamıştı. Latin Amerika ülkelerine satılan ilk Türk dizisi olan ve 150 ülkeye satılan dizi, 2010 yılında C21 Format Ödülleri’nde “En İyi Senaryo Formatı” ödülünü de kazanmıştı.

Editör: Kafkas Kaya