Mayıs ayı itibariyle finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için harika bir fırsat ortaya çıktı! Bankacılık sektöründe pek çok banka yeni müşteri çekmek için cazip kampanyalar sunuyor. Bu kapsamda 6 banka, daha önce kendilerinden hiç kredi almamış kişilere özel olarak faizsiz kredi ve nakit avans imkanı sağlıyor. Üstelik verilen kredi tutarı maarifa göre 25.000 TL'ye kadar çıkabiliyor.

Hangi Bankalar Faizsiz Kredi Veriyor?

Kampanyaya dahil olan bankalar ve sundukları faizsiz kredi seçenekleri şu şekilde:

Çelik kapı alırken nelere dikkat etmelisiniz? Hırsızlar hangi kapıları açamıyor? Çelik kapı alırken nelere dikkat etmelisiniz? Hırsızlar hangi kapıları açamıyor?

QNB Finansbank Enpara: Bankanın mobil uygulaması üzerinden ilk kez müşteri olacak kişilere özel 4 ay vadeli 15.000 TL faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

QNB Finansbank: Daha önce QNB Finansbank ile çalışmamış kişiler, hem 3 ay vadeli 10.000 TL faizsiz nakit avans hem de 6 ay vadeli 10.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi alabiliyor.

Akbank: Akbank mobil uygulaması üzerinden ilk kez müşteri olacaklar 3 ay vadeli 20.000 TL faizsiz nakit avans fırsatından yararlanabilir.

Garanti BBVA: Garanti BBVA, diğer bankaların aksine direkt olarak faizsiz 20.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor.

İş Bankası: Bankanın resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, daha önce İş Bankası ile çalışmamış kişilere 3 ay vadeli faizsiz 25.000 TL'ye kadar nakit avans imkanı sağlanıyor.

Denizbank: Denizbank, kampanyaya hem 6 ay vadeli 10.000 TL kredi hem de 3 ay vadeli 15. bin TL nakit avans seçeneğiyle katılıyor.

Tepteteb: Son olarak Tepteteb de 6 ay vadeli 10.000 TL faizsiz kredi seçeneğiyle kampanyada yer alıyor.

Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kampanyaya dahil olan bankaların tümünde başvurular mobil bankacılık uygulamaları üzerinden gerçekleştiriliyor. İlgili bankanın mobil uygulamasını indirerek müşteri olma adımlarını tamamladıktan sonra faizsiz kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her bankanın kampanya koşulları farklılık gösterebilir. Faizsiz kredinin vade süresi, geri ödeme şekli ve diğer detaylar bankaya göre değişiklik gösterebilir.

Bankaların size en uygun faizsiz kredi seçeneğini sunması için başvurmadan önce mutlaka bankanın internet sitesini ziyaret ederek kampanya detaylarını incelemeniz önerilir. İsterseniz bankaların müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek de sorularınızı cevaplandırabilirsiniz.

Bu fırsatı kaçırmayın! Bankaların sunduğu faizsiz kredi imkanlarını değerlendirerek finansal ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Editör: Egemen Sayın