Hangi ülke kahvesi kaç lira ve özellikleri neler? Hangi ülke kahvesi kaç lira ve özellikleri neler?

M.D. adlı çocukluk arkadaşı, Serkan Ö.'nün Almanya'ya formalite bir evlilikle gittiğini ve ardından lüks yaşam sürdüğünü ifade etti. Mağdur, Serkan Ö.'nün ve bir diğer kişinin hızla zenginleştiğini ve arsa satın alarak lüks otomobiller kullandığını belirtti. Ancak, bu zenginliğin kaynağını sorgulamak mümkün olmadığını dile getirdi.

Amtsgericht Yerel Mahkemesi'ne yapılan başvurularla Serkan Ö. hakkında şikayetlerin arttığı belirtildi. Mahkeme, bilgi sahibi olanların kendilerine başvurmalarını istedi. Mağdur, Serkan Ö.'nün çıkan haberlerin ardından tehditler savurduğunu iddia etti.

Mağdurun anlattığına göre, Serkan Ö. ilk olarak falına bakarak "Sende ve ailende büyü var. Sana kurşun dökeyim." dedi ve evine çağırarak dolandırıcılık sürecini başlattı. Mağdur, kendisini etkileyen ve inandıran Serkan Ö.'nün içirdiği suyla kendisinden geçtiğini ve prezervatif detayıyla kendisini daha da etkilediğini anlattı.

Mağdur, 6 yıl boyunca yaklaşık 5 milyon Euro dolandırıldığını ve son dönemde mantıklı düşünmeye başladığını belirtti. Ailesine durumu anlatarak yardım istediğini ve yaşadığı durumu hala anlamakta zorlandığını ifade etti. Mağdur, Serkan Ö.'nün en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Kaynak: Haber Merkezi