Yapay zeka tarihin en iyi bilgisayar oyununu seçti! Yapay zeka tarihin en iyi bilgisayar oyununu seçti!

GTA 6Rockstar Games'in belki de en büyük sükse yapmasını beklediği oyunu... Kullanıcılar 2013'te çıkan  GTA 5'i 11 yıl geçmesine rağmen başlarının üzerinde tutarken  GTA 6'nın yaratacağı etki tahmin edilemiyor.

Gta 6 Ne Zaman Çıkar

GTA 6'da şehir nasıl olacak?

GTA 6, serinin Miami’ye benzeyen kurgusal şehri Vice City’ye dönüyor. Oyunun ilk fragmanı, Florida’daki tuhaf ve vahşi olaylardan bazılarına gönderme yapıyor. Rockstar, GTA 6’yı “Grand Theft Auto serisinin en büyük, en sürükleyici evrimi” olarak nitelendiriyor.

Alabildiğine açık bir dünya

Oyunun fiyatı hakkında henüz bir bilgi yok, ancak endüstri trendleri, bu oyunun serinin en pahalı oyunu olabileceğini gösteriyor.  GTA 5, 2013 yılında piyasaya sürüldüğünde standart fiyatı 59.99 dolardı.

Gta 6 Ne Zaman Çıkacak

Daha önce haberleri yapılmıştı

Daha öncesinde çıktığına dair iddialar yer alsa da GTA 6’nın resmi çıkış tarihi 2025 olarak belirlendi. Ancak 2025 yılı içindeki belirli bir zaman dilimi henüz açıklanmadı.

GTA 6'nın tarihi öne mi çekildi?

GTA 6'nın çıkış yılı 2025 olsa da tam olarak ayı ve günü bilinmiyordu. İnternet aleminde dolanan bir iddia ise oyun severleri epey heyecanlandırdı. Bir Reddit kullanıcısının iddiasına göre GTA 6'nın 2024'ün sonunda çıkacağı ileri sürüldü. Rockstar Games'in oyun geliştirme departmanından edindiği bilgiyi aktaran kullanıcının iddiaları bununla sınırlı kalmadı.

Gta 6 Gta 6 Gta 6

Detaylar herkesi şaşırtacak

GTA 6 ile birlikte oyun dünyasında büyük bir devrimin yaşanacağı tahmin edilirken oyundaki detaylar hakkında söylenenlerin ardı arkası kesilmiyor. Reddit'teki kullanıcının bir diğer iddiası da oyunda kız arkadaşınızla evlenip yuva kurabilecek ve çocuk yapabileceksiniz. Çocuğunuzu yetiştirerek hikayede yaşlanan karakterinizin yerine onu da yönlendirebileceksiniz. Bu heyecan verici iddialar karşısında GTA hayranları oyunun çıkması için gün sayıyor.

Çıkış tarihi 2026 da olabilir

GTA 6 ile ilgili iddiaların ardından analistler ise oyunun 2026’ya kadar piyasaya sürülmeyeceğini dile getiriyor.

Editör: Kafkas Kaya