Balıkesir Haberleri

balıkesir haberleri ve güncel balıkesir gelişmeleri, balıkesir ile ilgili tüm video, balıkesir fotoğrafları ve balıkesir haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Bölgesi'nde yaşayanları uyardı. İzmir ve Ege Denizi'nde fırtına riski olduğu bildirildi.

YEREL YÖNETİMLER

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, her hafta salı günü muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

BALIKESİR

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin önderliğindeki heyet, Edremit ve Havran'ın geleceğine ışık tutacak projeler ve ihtiyaçlar hakkında...

BALIKESİR

Balıkesir'in tarihi zenginliklerinden biri olan Kyzikos Antik Kenti, uzun zamandır devam eden kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor.

BALIKESİR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Demokrat Parti'nin feshedilen İlçe Başkanlığı'na Hasan Otan atandı.

YEREL

Balıkesir Büyükşehir ve Sındırgı Belediyeleri işbirliğiyle terminal çalışmaları devam ediyor.

BALIKESİR

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkulu bir kalabalıkla kutlandı.

BALIKESİR

Ayvalık Belediyesi park ve bahçeler, temizlik ve fen işleri müdürlüklerine bağlı ekipler kent genelinde yaz sezonuna hazırlık çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde, CHP'nin 75 yıl aradan sonra kazandığı seçimlerin ardından ortaya çıkan borç krizi şaşkınlık yarattı.

BALIKESİR

Edremit Belediyesi tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen Uçurtma Şenliği binlerce çocuğun katılımı ile gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

Son dakika haberi | Balıkesir'in Gönen ilçesinde ormanlık alanda bulunan kemik parçaları Korhan Berzeg'e ait olduğu kesinleşti. Adli tıp incelemesinde...

BALIKESİR

Korhan Berzeg'in sır kaybında flaş gelişme: Köyünde bulunan iskelet parçaları, olayın perde arkasını aydınlatabilir. İşte detaylar!