Kanal D'nin fenomen dizisi olan İnci Taneleri'nde Nehir karakterine hayat verecek isim Sera Kutlubey olarak açıklandı. Her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu projede, Nehir'in rolünü başarıyla canlandıracak olan Kutlubey'in performansı merakla bekleniyor. Ayrıca, Nehir'in hayatını değiştiren nisanlısını Bora Cengiz'in oynayacağı da duyuruldu.

Bugün akşam saat 20.00'da yayınlanacak olan bölümde, hayata karşı yenilmiş hisseden Dilber'in, Azem'le yaşadığı ayrılığın acısıyla baş etmeye çalışacağına tanık olacağız. Ayrıca, Piraye'nin, Azem'in Dilber'le olan ilişkisini ve oteldeki yaşantısını öğrenmesiyle birlikte, ikili arasında önemli bir yüzleşme yaşanacak.

İnci Taneleri dizisinde Yılmaz Erdoğan'in yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor. Bu dizi, izleyicilere duygusal ve sürükleyici bir hikaye sunarken, Sera Kutlubey'in Nehir karakteriyle nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı'nın Acı Kaybı ! Acun Ilıcalı'nın Acı Kaybı !

Editör: Haber Ekspres