Sessiz lüks: Ev dekorasyonunda yükselen trend

Ev dekorasyonunda yeni bir terim popülerlik kazanıyor: sessiz lüks. Tasarımcı Timothy Corrigan'a göre, Succession dizisinin etkisiyle lüks ve gösteriş arka planda kalıyor, yerini daha sofistike ve sakin bir tarza bırakıyor. Hermès gibi markaların başarısının ardında bu eğilimin yattığını söylüyor.

Home Isto Architecture & Interior Design Studio

Moda ve ev dekorasyonu birleşiyor

Jake Arnold'a göre, sessiz lüks tasarımında, gardırobumuzdaki gibi, uzun soluklu ve klasik parçalara odaklanılıyor. Bu, koyu renkli ahşaplar, lüks dokular ve zamansız mobilyalarla kendini gösteriyor.

Koyu Ahşap

Renklerde trendler: Kahverengi ve kırmızı

Kahverenginin moda dünyasında yükselişe geçtiğini belirten Martyn Lawrence Bullard'a göre, bu trend ev dekorasyonunda da kendini gösteriyor. Aynı şekilde, Joy Moyler da kırmızının moda sahnesine hakim olduğunu ve iç mekanlarda da tercih edilmeye başlandığını belirtiyor.

Kırmızı Kahverengi

Eski parçalar yeniden popüler

Vintage aydınlatma ve el yapımı aksesuarlar gibi eski parçalar, evlere benzersizlik katıyor. Heidi Caillier'a göre, bu tarz parçalar, mekâna karakter katmanın mükemmel bir yolu.

Vintage Dekor

Geometrik desenler ve çizgiler

Çizgilerin ve geometrik desenlerin önem kazandığını söyleyen tasarımcılar, bu tarzın modern ve klasik tarzı bir araya getirdiğini ifade ediyorlar.

Geometrik Desen Ve Çizgi

Doğal malzemeler ve renkler

Jake Arnold, sarı gibi doğal renklerin moda olduğunu ve ev dekorasyonunda da tercih edildiğini söylüyor. Ahşap panelli duvarlar ve mermer aksesuarlar gibi doğal malzemeler de popülerlik kazanıyor.

Sarı Dekor

İzmir'de at çiftliklerinin eşsiz atmosferinde doğayla iç içe anlar yaşayın! İzmir'de at çiftliklerinin eşsiz atmosferinde doğayla iç içe anlar yaşayın!

Kişiselleştirilmiş dokunuşlar

Jeremiah Brent'e göre, tasarım kişiselleştirildiğinde zamansızlaşıyor. Ev dekorasyonu, hikayeniz, yaşam tarzınız ve kişisel tercihlerinizle ilişkilendirildiğinde en etkileyici hâline geliyor.

Kişiselleştirilmiş

Kaynak: Vouge