Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay Çocuk Kitaplığı'nda Ödül Töreni'ne Katıldı Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay Çocuk Kitaplığı'nda Ödül Töreni'ne Katıldı

İzmir'de bir aile dramı yaşandı. Elif A. (30), bir ay önce yaşanan tartışmanın ardından 2 çocuğunu da alarak evden ayrıldı. Ancak aile büyüklerinin araya girmesiyle eşi Umut A. (34) ile görüştü. Ne var ki, Umut A., eşinin barışma teklifini kabul etmeyince olaylar içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Tartışmanın Ardından Gelişen Olaylar

Olay, Abdi İpekçi Mahallesi'nde 3721 sokaktaki bir evde meydana geldi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle Elif A., bir ay önce 2 kızını da alarak eşini terk etti. Ancak Umut A., eşinin akrabalarından barışmak istediğini öğrenince, Elif A. ile görüşmek istedi. Aile büyüklerinin araya girmesiyle Elif A., çocuklarıyla birlikte eşiyle buluştu. Ancak barışma teklifini kabul etmeyen Elif A., Umut A.'yı şoke etti.

Vahşetin İç Yüzü

Elif A.'nın barışma teklifini reddetmesi üzerine Umut A., çocuklarını ve eşinin bir yakınını alarak eve döndü. Ancak olaylar hiç de beklenmedik bir şekilde gelişti. Umut A., yatak odasında eşyaları toplarken bir anda tabanca çıkarıp iki çocuğuna ve kendisine ateş etti. Ne yazık ki, bu acı olayda Tuğçe A. (6) yaşamını yitirirken, Umut A. ve diğer kızı Seda A.’nın (10) ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Ekran Resmi 2024 04 02 09.40.06

YATAK ODASINDA ÇOCUKLARINI VURUP, İNTİHARA KALKIŞTI

Eve gelen Umut A., eşinin akrabası salonda otururken, 2 kızı ile birlikte yatak odasına gitti. Umut A., eşyaları topladığı sırada odada bulunan tabanca ile önce 2 kızına ardından da kendisine ateş etti. Silih sesleri üzerine sesleri üzerine odaya giren Veysi K., 2 çocuk ile babalarını kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine adese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Tuğçe A., Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, baba Umut A. ile diğer kızı Seda A. ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

TALİHSİZ TUĞÇE KURTARILAMADI

Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan karnından vurulan Tuğçe A., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tuğçe A.'nın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kurşunla başlarından vuruldukları belirlenen Seda A. ile Umut A.’nın ise tedavilerine devam edildiği ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Editör: Nurican ALBAYRAK