ED Fuarcılık ve İZFAŞ iş birliğiyle düzenlenen fuar, sektörün dev markalarını ve yerli üreticilerini bir araya getirerek, deniz tutkunlarını yeni ürünlerle buluşturacak.

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören fuarı, Almanya'dan ABD'ye, İtalya'dan Macaristan'a kadar birçok ülkeden ve Türkiye'nin dört bir yanından toplam 20 bin 540 kişi ziyaret etmişti. Bu yıl ise ziyaretçi sayısının 30 binden fazla olması bekleniyor.

Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği (YATED) ile İzmir Tekne İmalatçıları ve Tedarikçileri Dayanışma Derneği (TEKİMDER) gibi sektörün önemli kuruluşlarının da desteklediği fuar, sektörün büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacak.

ED Fuarcılık Kurucu Ortağı Dilek Soydan, İzmir'in tekne ve yat sektörü için stratejik bir konuma sahip olduğunu vurgulayarak, geçen yıl elde ettikleri başarının ardından bu yıl fuar alanını daha da genişlettiklerini belirtti. Ayrıca, yerli üreticilerin yanı sıra global markaların da fuara katılacağını dile getirdi.

Geçen yılki katılımcı firmalarda yerli ve yabancı oranının dengeli olduğunu hatırlatan ED Fuarcılık Kurucu Ortağı Emel Yılmaz, Türkiye'nin üretim kapasitesinin dünya genelinde tanındığını ve kaliteli üretim yapan Türk firmalarının uluslararası alanda talep gördüğünü vurguladı. Bu yıl da benzer bir katılım ve ilgi beklediklerini ifade etti.

Başkan Mutlu'nun Anneler Günü'nde Şehit Annesine Özel Ziyareti Başkan Mutlu'nun Anneler Günü'nde Şehit Annesine Özel Ziyareti

19155438591710858198

Editör: Sedef Didem Ezme