Foça Belediyesi işçileri emeklerinin karşılığını istedi! Foça Belediyesi işçileri emeklerinin karşılığını istedi!

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, İzmir'de ilginç bir olay yaşandı. Alsancak'ta sırtında QR kod basılı bir tişörtle yürüyen bir genç, dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye, yeni bir seçim sürecine girerken, İzmir'de seçim atmosferi özellikle yoğun. Bu atmosfer içinde, sırtında QR kodlu bir tişörtle dolaşan bir genç, merak konusu haline geldi. QR kodu okutulduğunda ekrana yansıyan video ise olayın daha da ilginç hale gelmesini sağladı.

Genç, sırtındaki tişörtle Alsancak sokaklarında dolaşırken, çevredeki insanların dikkatini çekti. QR kodunun neyi temsil ettiği ve neden bu şekilde bir giyim tercihinde bulunduğu merak konusu oldu. QR kodunun okutulmasıyla ekrana yansıyan video ise izleyenleri şaşırttı.

"İZMİR'E REVA GÖRÜLEN"

Videoda yer alan görüntülerde AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın milletvekilliği süresi boyunca İzmir’den uzak kaldığı ima edilirken, aynı zamanda AK Parti iktidarının İzmir’e reva gördüğü yatırım bütçesine ilişkin rakamlar da yer aldı. 

3 bin TL’nin ayrıldığı Halkapınar – Otogar Metrosu Projesi’nin yer aldığı videoda, popüler bir şarkı da kullanıldı. Sosyal medyada ‘QR Kodlu Genç’ adıyla videoları yayınlamaya başlayan gencin kim olduğu şimdilik merak konusu iken, bir başka video daha yayınlayıp yayınlamayacağı da merak edilen sorular arasında yer aldı. 

İşte o video: 

Editör: Nurican ALBAYRAK