Kongrenin İzmir'in turizmi ve tanıtımı açısından önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Tugay, "Konukların İzmir ile ilgili edineceği kanaat, gelecekte İzmir turizmiyle ilgili önemli sonuçlar doğuracaktır" dedi.

16-21 Ekim 2024 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilecek olan SKAL Dünya Kongresi'ne yaklaşık bin turizm acentesinin katılması bekleniyor. Kongre kapsamında düzenlenecek çeşitli etkinlikler ile İzmir'in tarihi, kültürel ve turistik değerleri dünya turizm profesyonellerine tanıtılacak.

Fgnpifbohhıpığ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kongrenin adaylık aşamasından itibaren SKAL İzmir'e her türlü desteği vermeye devam ediyor. Kongreye katılacak misafirlerin İzmir'i en iyi şekilde tanımaları için kent rehberi, şehir haritası ve tanıtım broşürleri hazırlandı.

İzmir'de zeytin ve kahve tutkunları için çift fuar İzmir'de zeytin ve kahve tutkunları için çift fuar

SKAL HAKKINDA

SKAL Dünya Kongresi'nin İzmir'e önemli bir katkı sağlayacağına inanan turizm sektör temsilcileri de iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kongrenin İzmir'in turizm potansiyelini tüm dünyaya tanıtacağına ve şehre yeni turistler kazandıracağına dair umutlarını dile getirdiler.

Editör: Emir Çetintaş