İzmir Ticaret Odası tarafından düzenlenen törenle, Barçın Spor A.Ş., Ticaret Odası Üyeleri arasında 3. sırada yer alırken, Kurumlar Vergisi kategorisinde İzmir'de ilk 100'e girmeyi başardı.

Ödül töreninde, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener tarafından Barçın Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Barçın'a plaket sunuldu. Özgener, Barçın Spor'un ülke ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Thumbnail A O3 A0541

Deniz Barçın, ödülü alırken yaptığı konuşmada, spor perakende sektöründe lider bir marka olarak Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. Barçın, şirketin köklü geçmişi ve profesyonel ekibiyle her geçen gün daha da güçlendiklerini vurgulayarak, Nike markasının Türkiye'deki satışlarının önemli bir kısmını Barçın Spor mağazaları aracılığıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.

EGİAD ticaret köprüsü'nde iş dünyası birleşti EGİAD ticaret köprüsü'nde iş dünyası birleşti

Nike markasının Türkiye'deki ana ortaklarından biri olarak seçilmelerindeki başarılarının ve kurumsal yapılarının önemli bir rol oynadığını dile getiren Deniz Barçın, spor giyim pazarının Türkiye'de istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ettiğini ve bu alanda yeni yatırımlara odaklanacaklarını söyledi. Aldıkları ödüllerin, doğru yolda olduklarını gösterdiğini vurgulayan Barçın, gelecekte de başarılarını artırarak devam ettireceklerini belirtti.

Editör: Sedef Didem Ezme