Renkli giysileri ve ışık saçan bisikletleriyle İzmir caddelerinde toplu olarak görmeye alıştığımız 'Perşembe Akşamı Bisikletçileri' Bayraklı Belediyesi'nin misafiri oldu.

Göztepe İskele'de buluşarak yola çıkan Muhlis Dilmaç önderliğindeki 30 bisikletçi, Alsancak, Mersinli istikâmetini takip ederek Bayraklı'ya geldi. Bisikletçilerin son durağı Manavkuyu'daki Değirmen Kafe oldu.

İzmir'de mesleği de bisikletle içli dışlı olan Muhlis Dilmaç, bisikleti insanlara sevdirme düşüncesini misyon edinerek 2007 yılında  başlattığı Perşembe Akşamı Bisikletçileri yıllar geçtikçe büyüdü.

Hafta sonu birlikte dolaştığı dostlarının katılımıyla büyük bir aile olduklarını kaydeden Muhlis Dilmaç, "Dört mevsim her Perşembe akşamı saat 8'de Göztepe İskele'de buluşuyoruz. Genç yaşlı herkesle birlikte daha önce birlikte belirlediğimiz bir güzergâha doğru yola çıkıyoruz. Bisiklet ışıklarımızla geçtiğimiz her yeri aydınlatıyoruz. Bisikleti insanlara sevdirmek ve bisiklet dostlarını daha çok kaynaştırmak amacıyla çıktığımız yolda bu kez Bayraklı Belediyesi'nin konuğu olduk. Soğuk bir günde sıcak bir karşılama ile Manavkuyu'daki Değirmen Kafe'de ağırladılar. Çaylar içilip sohbet edildi" dedi.