Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 'Amacımız kentin her noktasına eşit hizmet götürmek. Yerelde kalkınma ilkesiyle çalışıyoruz. Köylerimize pek çok fiziki yatırım yaptık ve yapmaya devam ediyoruz' dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, göreve geldiğinden bugüne ortak akıl ilkesi ile gerçekleştirdiği mahalle gezilerini sürdürüyor. Başkan Atila, son olarak yerel seçimlerle birlikte mahalle statüsü alarak Bornova Belediyesi'ne bağlanan eski köy yerleşimlerindeydi.
Başkan Atila'ya ilgili başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti. Yakaköy, Çiçekliköy, Beşyol, Sarnıç ve Kayadibi mahallelerini gezen Başkan Olgun Atila, sorunları ve ihiyaçları yerinde tespit etti. Muhtarları ziyaret edip, köy kahvelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Atila, dilek ve şikayetleri dinledi; her şeyi tek tek not aldı.

Amaçlarının kentin her noktasına eşit hizmet götürmek olduğunu ifade eden Başkan Olgun Atila, mahalle statüsü verilerek Bornova Belediyesi'ne bağlanan köyleri, her alanda daha ileriye taşımak için çalıştıklarını söyledi.

Doğa turizmi geliştiriliyor

Yerelde kalkınma ilkesiyle yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlatan Başkan Atila, "Köylerimize pek çok fiziki yatırım yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Doğa turizmini doğrultusunda festivaller, turlar ve yürüyüşler düzenliyoruz. İlçemizdeki tarımsal potansiyeli değerlendirmek amacıyla da 12 köyümüzün üreticilerini Tarımsal Üretim Kooperatifi çatısı altında topluyoruz. Tüm bunları yerinden yönetim anlayışıyla bölgede yaşayan vatandaşlarımızın görüşünü alarak gerçekleştiriyoruz. " diye konuştu.