Karabağ, Bayraklı Olurlular Derneği Başkanı Mikail Aras, 2. Başkan Akın Güreş ve muhasip Ersoy Güreş ile birlikte akşam saatlerinde Erzurum'a geldi. Karabağ, Başkan Rüstem Polat tarafından karşılandı. Karabağ ve beraberindeki heyet ilk olarak Atatürk'ün Erzurum'a gelerek 'Erzurum Kongresi'ni gerçekleştirdiği tarihi binayı ziyaret etti, burada başkan ve heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Hasan Karabağ ve Rüstem Polat daha sonra Olur'a hareket etti. Olur Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Karabağ Rüstem Polat'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. 6, 7 ve 8 Temmuz tarihlerinde 8. düzenlenecek geleneksel Olur Akdağ Şenliği için kente geldiklerini kaydeden Başkan Karabağ, "Bayraklı'da Erzurumlu vatandaşlarımızın sayısı oldukça fazla. Olur Belediye Başkanımız bizi davet etti. Biz de onun davetine geldik. Burada Bayraklı Olur Dernek Başkanı Mikail Aras ile birlikte şenliklere katılacağız" dedi.

Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat'da İzmir'de en güzel şekilde ağırlandığına dikkat çekerek, "Olur şenliklerimiz için Başkan Hasan Karabağ'ı kentimize davet ettik. Bizleri kırmadı. O da Bayraklı'da küçük bir Erzurum Belediye Başkanı. Hemşehrilerimize hizmet veriyor. Onlar da Başkan Karabağ'ı çok seviyor" diye konuştu.