Başkan Karabağ, "Bayramları, okul bahçelerinden çıkarıp halkın da katıldığı görsel bir şölen haline getirdik. Bu durum Bayraklı'yı farklı bir noktaya taşıdı. Bu da sizlerin sayesinde oldu. Milli geleneklerimizi, bayramlarımızı unutturmak isteyenlere karşı karın ağrısı bir belediye olduk" dedi.
Bayraklı Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Smyrna Meydanı'nda gerçekleştirdiği etkinlikte 1230 çocuk bir araya gelerek "Atam izindeyiz" yazmıştı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ülke genelinde ses getiren etkinlikte görev alan ekip başları, hocalar ve emeği geçenlerle buluştu. Başkan Karabağ, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiği bayramı kutlamalarını okul bahçelerinden çıkarıp halkın da katıldığı görsel bir şölen haline getirdiklerini belirterek, "Bu durum Bayraklı'yı farklı bir noktaya taşıdı. Bu da sizlerin sayesinde oldu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim malzememiz insan. Örgütlü bir belediye olduğumuz için bunu başarabiliyoruz. Dershanemiz, kız misafirhanemiz, semt evlerimiz var. Buralar olmasa bu işleri başaramazdık. En önemlisi gönüllü grupların olmasıdır. İzmir'de çıtayı yükselttik. Bayramlarda olağan dışı şeyler yapan bir belediye olduk" dedi.

Karın ağrısı olduk

Başkan Karabağ, sözlerine şöyle devam etti: Milli geleneklerimizi, bayramlarımızı unutturmak isteyenlere karşı karın ağrısı bir belediye olduk. Onun için de bizleri zayıf düşürebilmek için bazıları harekete geçti. Toplu halde üzerimize geldiler. Ancak biz bunlara pabuç bırakmayız. Bunu anladılar. Yolumuza devam ediyoruz. Vatandaşlar bize, 'Bundan sonra ne yapacaksınız?' diye soruyor. Onlara, 'Bekleyin, sürprizlerimiz olacak' diyoruz. 19 Mayıs'ta özel bir etkinliğimiz olacak" dedi. Konuşmanın ardından Başkan Karabağ, etkinlikte emeği geçenlere katkılarından sertifika verdi.



Editör: Haber Merkezi