Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in talimatıyla Atatürk Heykeli önü ve civarında yapılan düzenlemede 1200 metrekarelik alana granit plaka taş örülüyor. Döşeme işlemi tamamlanınca etrafına demir korkuluk yapılacak, vatandaşların dinlenebilmeleri için oturma yeri konulacak. Ayrıca meydan, köydeki okullar için "tören alanı" olarak da düzenlenip kullanıma sunulacak.

16 mahalle için şantiye yeri

Yukarıbey Mahallesi'ne ayrıca Kozak'ta bulunan 16 mahalleye hizmet götürebilmek amacıyla şantiye yeri yapılıyor.
Yapılan şantiye yeri ile ilgili bilgi veren Bergama Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü'nden Haydar Türkdoğan, "Yukarıbey Mahallesi Kozak'ta bulunan diğer 16 mahallemiz için ortak seçilmiş bir nokta. Belediye Başkanımızın talimatıyla buraya yaptığımız yeni şantiye yeri ile 16 köyümüze daha iyi hizmet götürebilmeyi planlıyoruz" dedi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, "Birimlerimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Bergama'mızın mahallelerinde gereken çalışmaları genişleterek sürdürüyoruz. Bu çalışmalar doğrultusunda Yukarıbey Mahallesi'nde okullarımızın da tören alanı olarak kullanabileceği meydan düzenlemesi yapılıyor. Kozak'ta bulunan 16 köye daha iyi hizmet götürebilmek için de şantiye alanı yapıyoruz" dedi.


Editör: Haber Merkezi