Sadece alışveriş merkezi değil aynı zamanda sosyal, sanatsal, kültürel paylaşımların, eğlencenin ve özel lezzetlerin de kalbi olmayı da hedefleyen Optimum Outlet İzmir'in 10 ünlü blog yazarını brunchta biraraya getirdi.

Güne terasta brunch ile başlayan bloggerlar bir yandan Ege'nin eşsiz lezzetlerinin, bir yanda da keyifli sohbetin tadını çıkardılar. Ardından, Optimum Outlet'i sanal dünyanın gözü ile keşfe çıkarak mağazaları gezdiler ve alışveriş merkezinin mimarisi ile bebek bakım odası, çocuk tuvaleti, sürekli oyun ve etkinlik alanı, ücretsiz bilgisayar/internet alanı gibi hizmetlerini incelediler.

Moda , kozmetik, yemek ve aktüalite üzerine yazan bloggerlar,  mağazaları gezerek İzmir'e ilk kez Optimum tarafından kazandırılan seçkin markalarda bol bol zaman geçirerek alışveriş yaptılar. Optimum'un eğlenceli dünyası da bloggerların gözünden kaçmadı. Buz pisti büyüklüğü, sinema salonları ise teknolojisi ile göz doldururken blog yazarları Optimum için yeni bir slogan üretti: "Maksimum AVM".
Alışveriş ve eğlence sonrası yorgunluk kahveleri, neşeli kahkahalar eşliğinde içilirken buluşmayı ölümsüzleştiren fotoğraflar ve yorumlar, sosyal medyada paylaşılmaya başlanmıştı bile.

Optimum Buluşmasına Katılan Blog'lar:
darkolivee.blogspot.com
 modask.blogspot.com
cafeportakal.blogspot.com
egedentarifler.blogspot.com
nimostylo.blogspot.com
gutuvonka.blogspot.com
doorstepping.blogspot.com
gnsunal.blogspot.com
nerwen44.blogspot.com
aysa-home.blogspot.com
cosmo-trend.net/