Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın öncülüğünde kurulan ve kadınların üretimlerinin değerlendirilmesini hedef edinen SS Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Büyükpark içindeki yeni binasında hizmet vermeye başladı. Daha önce Bornova Belediyesi Araç İdare Amirliği olarak kullanılan binanın Kooperatife tahsis edilmesi nedeniyle düzenlenen törene katılım yoğun oldu. Törende Kooperatif üyesi kadınların ürettiği el emeği ürünler de sergilendi.
SS Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Hürriyet Yıldız, yeni binalarında tasarım, üretim ve satışın birlikte yapılacağını söyleyerek, 'Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila, üreten kadınlarımıza bu binayı tahsis ederek bize büyük bir destek verdi. Bu kararı nedeniyle tüm kooperatif üyelerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum' dedi.

Her zaman yanınızdayız

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da kadınların her alanda etkin olmalarını istediklerini belirterek, 'Üretmek isteyen, böylece hem kendilerine hem de ailesine katkıda bulunmak isteyen kadınlarımızı bu kooperatife üye olmaya çağırıyorum. Bornova Belediyesi olarak her zaman kadınlarımızın yanında olacağız. Kadınlarımızın üretime katılmasını destekleyeceğiz. Kadın kooperatifimizin kalkınması için herkesten katkı ve destek bekliyoruz' dedi.



 
Editör: Haber Merkezi