Türkiye'de ilk kez Sivil Toplum Kuruluşları'na yönelik bir birim kurarak yerel yönetim ve sivil toplum işbirliği sağlayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, STK'ya desteğini sürdürüyor. Başkan Tartan, İzmirliler Derneği'nin genel kuruluna katılırken, burada yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki her çalışmada halkın kazanımı, hizmetin kalitesi artarak devam edecek" dedi.

Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen İzmirliler Derneği Genel Kurulu'na katılan Başkan Tartan, Sivil Toplum Kuruluşları'nın önemine bir kez daha vurgu yaptı. Yönetim kurulu seçiminde konuşan Başkan Hakan Tartan, "Yerel yönetim olarak şikayet etmek gibi bir lüksümüz yok, olmamalı da. Bizim yerimiz şikayet etme değil, hizmet üretme yeri. Hizmet verirken de gücümüzü halktan alıyoruz. Kentlerin kalkınmasında çağdaş hizmetlerin üretilmesinde STK ile yerel yönetimlerin sıkı iş birliğinin büyük rolü var. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki her çalışmada halkın kazanımı, hizmetin kalitesi artarak devam edecek" diye konuştu.
İzmirliler Derneği genel kurulunda 7 yıldır İZDER Başkanlığını sürdüren Turgay Yokuş, bayrağı Hasan Kırarslan'a devretti.

Editör: Haber Merkezi