Karabağlar sınırları içerisindeki 10 parkta gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 bin kişinin ilgi gösterdiği film gösterimi iki hafta daha uzatıldı. 
Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün düzenlediği açık hava sineması etkinliği Karabağlar halkı tarafından kısa sürede benimsendi. Yaz sıcaklarından bunalan Karabağlar halkı, parklarda gösterime sunulan filmlere yoğun ilgi gösterdi. Daha önce Ağustos ayının sonuna kadar süreceği açıklanan etkinlik, vatandaşların ve mahalle muhtarlarının talebi üzerine iki hafta daha uzatıldı.

Çekirdek ikramı

Son olarak Yurtoğlu Parkı'nda gerçekleştirilen ve Cem Yılmaz ile Mazhar Alanson'un başrollerini paylaştıkları "Her Şey Çok Güzel Olacak" filmi, izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Film izlemeye gelenlere belediye personeli tarafından çekirdek ikram edildi.

Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü yetkilileri her parkta şimdiye kadar her akşam ortalama 300 kişinin filmleri izlediğini belirterek bu sayının 10 parkta 3 bini bulduğunu açıkladılar. Geceye katılan Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürü Salim Çetin ise ilçe halkına etkinliklerin uzatılacağı haberini verdi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise Karabağlar'da halkın sanatsal ve kültürel etkinliklere gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek imkanlar ölçüsünde bu tür etkinliklere destek olmaya devam edeceklerini söyledi.