Olay İzmir'de yaşandı. 45 yaşındaki A.T., 20 yıl önce L.T. ile evlendi. Evlilikleri sırasında bir kız çocukları oldu. Daha sonra A.T. kanser oldu. Yaklaşık 3 yıl önce karaciğer kanseri olduğunu öğrenen A.T. tedavi görmeye başladı.

Üç ay boyunca hastanede yatan ve taburcu olan A.T.'ye doktorlar sürekli gözetim altında bulunması gerektiğini söyledi. A.T. en büyük şoku ise ikinci çocuğu istemesiyle yaşadı. Zamanın büyük çoğunluğunu 19 yaşındaki kızı ile geçiren A.T. çok istemesine rağmen ikinci çocuğa sahip olamıyordu.

Bunun üzerine A.T. doktora gitmeye karar verdi. Doktorların bir dizi testten geçirdiği A.T., doğuştan gelen bir hastalık yüzünden kısır olduğunu öğrendi.
Büyük şok yaşayan A.T. eşini sorguya çekti. Kızının başkasında olduğunu öğrenen adam büyük şok yaşadı.

Yıllarca büyüttüğü kızına gerçeği söyleyemeyen A.T. iki kutu hap içerek intihara kalkıştı. A.T. son anda hastaneye kaldırılırken, anne L.T. ise durumu kızına söyledi. Şoka giren genç kız da intihar yolunu seçti ve bir kutu hap içti.

Neyseki baba ve kıza bir şey olmadı. Çift tek celsede boşandı. Annesini görmek istemeyen genç kız ise babasıyla memlekete gitti.

Anne L.T. “Eski eşim, kızımın aklını çeldi, eve gelmiyor” diye polise şikayette bulundu. Ancak kızın yaşı büyük olduğu için bir işlem yapılmadı. (Bugün)
 



Editör: Haber Merkezi