Konak Belediyesi, Ramazan Ayı'na sayılı günler kala İsmetpaşa, Aziziye ve Mersinli mahallelerindeki ihtiyaç sahibi 500 aileye 10 ton patates dağıttı. Ödemişli patates üreticilerinden alınarak dağıtılan ürünlerle, hem vatandaşlara, hem de patates üreticilerine destek verdiklerini söyleyen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, önümüzdeki günlerde de yeni alımlar yaparak destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
İsmetpaşa, Aziziye ve Mersinli mahallelerinde belediye ekibinin dağıttığı patates çuvallarını pazar arabalarına dolduran vatandaşlar, "Patates mutfakların olmazsa olmazı. İftar soframızda ne olacak diye düşünmeyeceğiz. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'dan Allah ondan razı olsun" diyerek mutluluklarını dile getirdi. Konak Belediyesi ekipleri, çuvalları taşımakta zorluk çeken vatandaşlara da evlerine kadar eşlik etti.

Sosyal yardım değil

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, insanın olduğu her yerde sevgiyle, emekle ve hizmetle yer alacaklarını ifade eden Başkan Tartan, yardımı değil dayanışmayı gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Paylaşım, hoşgörü ve iyi niyetin esas olduğu Ramazan Ayı'ndan önce sofralara bir katkı da bizden olsun istedik. Biz burada sosyal yardımı değil sosyal dayanışmayı vurgulamak istiyoruz. İzmirliler her zaman, her şeyin daha iyisini hak ediyor. Biz de Konak Belediyesi olarak hep daha iyisi için çalışıyoruz" diye konuştu.