Olay bugün İzmir Buca'da 11.30 sıralarında meydana geldi. Recep Sayın İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Sudenaz Bayram, dersleri öğleden sonra başladığı için sabah babası Mustafa Bayram ile Hürriyet Mahallesi 471 Sokak üzerindeki işyerine gitti.

Emlakçılık yapan babası işlerle uğraşırken, 7 yaşındaki Sudenaz bahçeye çıktı. Bahçeye çıkan Sudenaz burada bulunan su kuyusuna düştü. Kızının olmadığını farkeden baba bir süre sonra bahçeye çıktı. Kızını su kuyusunda gören baba olayı hemen itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekiplerinin kuyudan çıkardığı Sudenaz Bayram, kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Anne ve babası ayrı yaşayan Sudenaz'ın okul vaktine kadar birlikte kaldığı babası Mustafa Bayram'la işyerine gittiği belirtildi. Mustafa Bayram'ın da asıl işyerinin bulunduğu binanın kentsel dönüşüme girmesi üzerine kısa süre önce kullanılmayan bu evin alt katında geçici olarak emlakçı dükkanı açtığı ortaya çıktı. Sudenaz Bayram'ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Editör: Haber Merkezi