Başkan Tugay, halkın yoğun talebi üzerine harekete geçerek, Mavişehir Aktarma Merkezi-Konak ve Menderes-Konak otobüs hatlarını 18 Nisan Perşembe gününden itibaren tekrar hizmete açacaklarını duyurdu.

Bu hamle, İzmir'de toplu taşıma sistemine olan güveni artırırken, şehirdeki ulaşımı da daha kolay ve erişilebilir hale getirecek.

YENİDEN HİZMETE AÇILACAK HATLAR İZMİR'LİLERE RAHATLIK SAĞLAYACAK

Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin onayının ardından gerçekleştirilecek olan bu adım, İzmir'de yaşayanlar için büyük bir rahatlama olacak. 121 ve 508 numaralı ESHOT hatlarının yeniden hizmete girmesiyle, şehir içindeki ulaşım daha kolay ve etkili hale gelecek.

İzmir'de beko yetkili servisi var mı? Nerede? Açılış ve kapanış saatleri kaç? İzmir'de beko yetkili servisi var mı? Nerede? Açılış ve kapanış saatleri kaç?

GÜZERGAH VE SEFER SAATLERİ KOLAYLIKLA ERİŞİLEBİLİR

Yeniden açılacak olan hatların güzergahları ve sefer saatleri, ESHOT resmi internet sitesi ve ESHOT Mobil uygulamaları üzerinden kolaylıkla öğrenilebilecek. Bu sayede İzmir'liler, toplu taşıma hizmetlerinden daha etkin bir şekilde faydalanabilecekler.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu adımı, şehirdeki yaşam kalitesini artırmaya yönelik atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Editör: Haber Ekspres