Eylül 2019'dan bu yana genel müdürlük görevini başarıyla sürdüren Erhan Bey'in yerine, ESHOT Teftiş Kurulu Başkanı Turgay Bozoğlu atanarak yeni göreve başladı.

İzmirli gençler için müjdeli haber! İzmirli gençler için müjdeli haber!

Görev değişimi, kurum içinde ve İzmir halkı arasında geniş yankı uyandırdı. Erhan Bey, kurumda düzenlenen bir törenle görevi Turgay Bozoğlu'na devrederken, yaptığı konuşmada geçmiş dönemde gerçekleştirilen başarıları ve projeleri vurguladı. Bey, ESHOT'un hizmetlerine 480 yeni otobüs kazandırdıklarını, çevre ilçeleri entegre toplu ulaşım ağına dahil ettikleri İZTAŞIT projesini hayata geçirdiklerini ve şehrin dört bir yanını güvenli, konforlu ve ekonomik toplu ulaşım imkânlarıyla donattıklarını belirtti. Ayrıca, bu başarıların ekip ruhuyla birlikte gerçekleştirildiğine vurgu yaparak, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Yeni Genel Müdür Turgay Bozoğlu ise, kendisini görevlendiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a teşekkür ederek, görevine layık olmak için var gücüyle çalışacağını ifade etti. 81 yıllık Cumhuriyet kurumu ESHOT'a yönetici olarak atanmanın büyük bir sorumluluk getirdiğini belirten Bozoğlu, İzmir'e en iyi hizmeti sunma hedefinde ESHOT ailesi olarak her zaman canla başla çalışacaklarını söyledi.

Bozoğlu ve Bey, birbirlerine çiçek takdim ederek devir teslimini gerçekleştirirken, yeni dönemde ESHOT'un daha da ileriye taşınması ve şehre en iyi hizmetin sunulması için kararlılıklarını gösterdiler.

Muhabir: Haber Merkezi