Sıfır aldığı aracı ekspertize soktu, hayatının şokunu yaşadı! Sıfır aldığı aracı ekspertize soktu, hayatının şokunu yaşadı!

Şehrin ilk ve tek Maserati temsilciliği Mistral'de açıldı. 1914 yılından bu yana lüks otomobil sektörünün zirvesinde yer alan ve İtalyan tasarımının yüksek performansını bir araya getiren Maserati, otomobil dünyasında benzersiz bir konuma sahip. Maserati, İzmir'de görkemli bir açılışa imza atarak sektör temsilcilerini buluşturdu. 
İtalya’nın Türkiye Büyükelçisi Giorgio Marrapodi yapmış olduğu açılış konuşmasında İzmir'in çok dinamik bir şehir olduğunu söyleyerek, "Bugün İzmir'de bulunmamın özel bir anlamı var. Bu muhteşem açılışa davet edildiğim için teşekkür ediyorum. Böyle önemli günlerin altını çizmek için latin ırkının söylediği bir laf vardır; 'Bu günleri beyaz bir taşla işaret etmek gerekiyor' derler. Sayısız ticari ilişkilerimizi vurgulayan bazı toplantılara katılıyorum. Diğer taraftan da bu toplantılarda ilişkilerimizin mükemmeliyeti ve ticari hacmimiz konusunda devamlı sayılar geliyor. Bugün burada çok daha sıcak bir ortamda somut ve ellerimizle dokunabileceğimiz bir açılışta bulunmaktayız. Bu Maserati harikalarına dokunabiliyoruz" dedi.

32E8B49A B62D 4325 A166 E7D272380Afd
EROLDU: ARKAS İLE BAĞIMIZ VAR

TOFAŞ İcra Kurulu Başkanı Cengiz Eroldu ise heyecanlı olduğunu dile getirdi. Eroldu, "Maserati 100 yıla yakın geçmişi olan İtalyan mühendisliğinin en yüksek temsilcilerinden bir tanesidir. İzmir'de bizim için oldukça önemli bir şehir. İzmir yaşam kalitesi yüksek Türkiye'nin önde gelen şehirlerinden biridir. Dolayısıyla değerli müşterilerimizi Maserati markasına yaklaştırmak oldukça önemli. Bizim de TOFAŞ olarak ARKAS Grubuyla bir bağımız var. Bizim için çok değerli bir iş ortağı oldu. Özellikle dış ticaretin gelişmesinde çok önemli rol oynayan bir grup" diye konuştu.

139Cfac5 5008 4227 9Db0 376F3F74D1A1
YENİGÜN: BU İŞ BAŞARILI OLACAK

Koç Holding Ototmotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün, "Türkiye'nin göz bebeği İzmir'de olmaktan çok mutluyum. Sizlerin burada yarattığı bir enerji var. Burada herkes dost gibi. Bu çok önemli bir şey. Mükemmel bir ürünle birlikteyiz. ARKAS ve TOFAŞ ekiplerine buradan çok teşekkür ediyorum. Bu işin başarılı olacağını biliyorum. Çünkü ancak içtenlikle iş yapan insanlar çok başarılı olur" diyerek sözlerine son verdi.

006D1B83 Ab31 4Ffa A5Ec 3D25302Db75E
ARKAS: KULLANIN KULLANABİLİYORSANIZ

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ise konuşmasında "Dünya'nın çok tanınmış değerli bir markasını İzmir'e getirmek kadar mutluluk ve gurur verici bir şey olamaz. Bunun için teşekkür borçluyum. İzmir' hayırlısı olsun. Bizim aile olarak Koç ailesiyle çok yakın ilişkilerimiz var bu bakımdan daha da perçinleştiriyoruz. Maserati'yi İzmir'de tanıtmak bizim mecburiyetimizdi. Arkas Otomotiv'in başında benim yeğenim Can Yıldırım var. Beraber olmaktan oldukça mutluyum. Kullanın kullanabiliyorsanız" ifadelerine yer verdi.

Editör: Sedef Didem Ezme